Snelle paksoi noedels met soja en limoen

Ingrediënten (voor 2 personen):

  • 1 struik paksoi, gesneden (wit + groen apart)
  • 150 g eiernoedels of rijstnoedels
  • 1 teen knoflook, fijngesneden
  • 1 bosui, in ringen
  • 1 el sojasaus
  • 1 tl sesamolie of neutrale olie
  • Sap van ½ limoen
  • Optioneel: gebakken ei, restjes kip of tempeh

Bereiding:

  1. Kook de noedels volgens de verpakking.
  2. Verhit olie in een wok of koekenpan. Bak knoflook en witte deel van paksoi kort.
  3. Voeg groene deel van paksoi, sojasaus en evt. restjes ei/kip toe, roerbak nog 2-3 min.
  4. Voeg uitgelekte noedels toe, schep goed om.
  5. Besprenkel met limoensap en garneer met bosui.